lopende band

Tot nu toe, hebben wij meer dan 10 productielijnen. Zij zijn uitgerust met nauwkeurig installatiemateriaal en het testen materiaal.

 

Guangzhou Chiyang Scent Technology Co., LTD. fabriek productielijn 0

 

Guangzhou Chiyang Scent Technology Co., LTD. fabriek productielijn 1

OEM / ODM

Bemand met uitstekende ingenieurs, ontwerpers, en arbeiders, kunnen wij u OEM & ODM de diensten aanbieden.

 

Zoals more and more streef een meer gepersonaliseerde bedrijfsstijl na, verkiezen zij de producten te krijgen die hun merkafbeelding kunnen beter tonen.

 

Na het communiceren met onze klanten, zullen wij de verzoeken naar onze productontwerpers en ingenieurs verzenden. Zij zullen het plan bespreken en

 

maak het uitvoerbaar.

 

Zodra de klanten het plan bevestigen en om een steekproef vragen, zullen wij beginnen, de steekproef te ontwerpen te vervaardigen en te leveren aan klanten.

 

Als alles goed gaat, zal de massaproduktie beginnen en de producten zullen worden geleverd zoals gepland.

 

R & D

Volgens de encyclopedie, het onderzoek en de ontwikkeling (R&D) een proces om zijn nieuwe of betere technologie tot stand te brengen die een concurrentievoordeel op de zaken, de industrie, of het nationaal niveau kan verstrekken. Het proces van technologische innovatie is complex en gewaagd. dit vereist ook dat R&D van een bedrijf om zorgvuldig worden georganiseerd, geleid te worden worden gecontroleerd, worden geëvalueerd en.

 

In ons bedrijf, worden wij bemand met uitstekende ingenieurs, creatieve ontwerpers, en professionele arbeiders. Zijnd onze sterke steun, wijden zij zich in het onderzoek en de ontwikkeling van producten. De klanten zijn welkom om uw verzoeken op producten naar voren te brengen en wij kunnen klanten het tevredenstellen van producten en de professionele diensten aanbieden.