Aromaolie of Etherische olie?

September 8, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Aromaolie of Etherische olie?
Aromatherapy is een helende techniek die populariteit bereikt. De de aromaoliën en etherische oliën worden altijd vermeld in combinatie wanneer het spreken over aromatherapy. Niettemin, ondanks het feit dat zij een partij in gemeenschappelijk hebben, zouden vele mensen hun onderscheid kunnen overzien. Wanneer het over aromatherapy of wanneer u wil komt uw huis of plaats van zaken bemerken, heeft elk type van olie zijn unieke voordelen.
Het onderzoeken van de primaire verschillen tussen etherische oliën en aromaoliën zal eerst komen.

 


De Verschillen tussen Aromaolie en Etherische olie

Aromaolie

De aromaoliën zijn bemerkte die oliën met andere organische stoffen worden gemengd die in verspreiders moeten worden gebruikt. De aromaoliën worden gecreeerd gebruikend drageroliën en, nu en dan, minder dure etherische oliën. Zij hebben nooit om het even welke additieven gehad en altijd verdund, gecombineerd of verwerkt. Bovendien, wordt het blik van aromaoliën gebruikt om tot bemerkt schuimbad, bemerkte zeep, parfum, bemerkte lotion, en bemerkte producten te leiden.
De meerderheid van consumenten verkiest om gemengde oliën te kopen die reeds voor gebruik in een verspreider zijn verwerkt. Zij vinden dat door dit te doen, zij tijd besparen, kunnen vermijden en mengend de oliën, tot een geurig maar niet overweldigend parfum leiden.

Etherische olie

De installaties, met inbegrip van installatiewortels, kruiden of bloemen, en bladeren, worden verwerkt in etherische oliën via stoomdistillatie en waterextractie. Deze oliën zijn gebruikt voor millennia om een brede waaier van ziekten te behandelen. Ondanks de ongecompliceerde technieken, heel wat tijd neemt het, zodat zijn de kosten enigszins groter dan voor geuroliën. Bovendien, kunnen de etherische oliën worden gebruikt om parfum, bemerkte kaarsen, bemerkte zeep, en bemerkte ruimtenevel te creëren.
Mensen als het verkrijgen van een machtige etherische olie uit een installatie of een kruid dat zij hebben bewonderd; zij erkennen vaak de olie door zijn aroma zonder zich bewust het zijn van zijn vele andere voordelen of feit dat het ook medische mogelijkheden heeft.

 

3 hoogste Oogstetherische oliën

  • Lavendel: verlicht spanning en de hulp weert slapeloosheid af.
  • Sinaasappel: verhogingenenergie en geluk.
  • Nam toe: vermindert gevoel van bezorgdheid en spanning en heft stemming op.

 

Hoe te om hen effectief te gebruiken

Houd in mening dat er talrijke manieren zijn om deze oliën te gebruiken als u de meesten uit hen wilt krijgen. Voeg een paar dalingen aan een nevelfles toe water en gebruik het aan spritz rond het huis zoals nodig.
Wanneer gecombineerd met een etherische olieverspreider, zoals de elektrische slimme aromaverspreiders, kan het in het zuiveren van uw ruimten bijwonen. U kunt ook beslissen het in uw lichaamswassen en shampoo op te nemen, evenals liven uw bad voor een kalmerende ervaring, omhoog ons huis.