Aromatherapy: Het Geheim van goed - zijnd

June 16, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Aromatherapy: Het Geheim van goed - zijnd

Aromatherapy is nu wijd aangewend in kuuroorden, yogaklassen, en de ziekenhuizen om het alternatieve helen en algemeen menselijk welzijn te bevorderen.

 


Etherische olieextractie

 

Aromatherapy is het gebruik van etherische oliën om het helen in het lichaam op een verscheidenheid van manieren te verbeteren.

 


Aromatherapytoepassingen

 

Wanneer het gebruik afzonderlijk, de etherische oliën een minder belangrijk effect heeft. Dientengevolge, is de eerste stap in aromatherapy de individuele olie te mengen om de perfecte olie te creëren. Na de aromatherapy verwezenlijking van de ideale combinatie, kan in een verscheidenheid van methodes worden toegepast, die omvatten:

 

1.Diffusing - Diffuse etherische oliën in de lucht, bij voorkeur in een gecontroleerd milieu, omdat de etherische oliën een sterke geur hebben.

 

2.Massage - Deze therapie levert een verscheidenheid van gezondheid en recreatieve voordelen op. De massage is een type van aromatherapy dat het manipuleren van de weefsels van het lichaam gebruikend etherische oliën impliceert.

 

3.Rubbing - de meest basisvorm van aromatherapy wrijft. Het brengt toepassend fysisch met zich mee etherische oliën op uw huid. Nochtans, vermijd krijgend de oliën in uw ogen of mond, aangezien dit problemen kon veroorzaken. Als u het in uw ogen krijgt, spoel hen uit onmiddellijk met heel wat water.

 


De Voordelen van Aromatherapy

 

wegens aromatherapy natuurlijke en niet geneeskrachtige eigenschappen, wordt het meer en meer populair in de behandeling van chronische ziekten als als artritis. Onder de gemeenschappelijkste voordelen zijn:

 

1. Spanning-verlicht

De stijgende het leven kosten, de werkloosheid, en de snel veranderende levensstijlen zijn allen belangrijke bronnen van spanning in de wereld van vandaag. Aromatherapy vermindert spanning door de hersenen te kalmeren en bezorgdheidsniveaus in het lichaam te verminderen. De citroen, de munt, en de lavendel zijn onder de grootste etherische oliën voor spanningshulp. De lavendel heeft een kalmerende invloed op de menselijke hersenen door het verminderen van zenuwachtige mening.

 

2. Slapeloosheid-verbetert

Genoeg Slaap bevordert de gewichtsverlies, groei, en hulp met depressie onder andere dingen. Aromatherapy helpt slaap door de circadiaanse cyclus terug te stellen, die natuurlijk het lichaam om vermoeid en slaperig ertoe beweegt te worden. Voor mensen die aan slapeloosheid lijden, is dit zeer significant. Een uur vóór bedtijd, diffuse etherische oliën in de slaapkamer. De etherische oliën kunnen hun magisch door direct te verspreiden in het lichaam dan werken. De lavendel, sandelhout is enkel enkelen van de grootste etherische oliën voor slaapregelgeving.

 

3. Immuniteit-versterkt

De immuniteit is de bevoegdheid van het lichaam om zich tegen ziekten te verzetten. Het hebben van een zwakke immuniteit kan een nachtmerrie zijn omdat constant aan besmettingen wordt blootgesteld. De etherische oliën zoals kaneel, citroen zijn gekend om schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen te bevatten, die het immuunsysteem van het lichaam opvoeren.

 

4. Geest-opvoert

Om hun geesten te verhogen, gebruiken vele mensen stimulansen zoals thee, koffie, en anderen. Ongeacht hoogst verslavend het zijn, kunnen sommige stimulansen, zoals koffie, negatieve bijwerkingen, vooral in zwangere vrouwen hebben. Aromatherapy is een natuurlijke manier om geesten op te voeren. Vele etherische oliën, zoals etherische oliën, zoals kaneel, jasmijn, en theeboom, zijn gekend om bloedomloop in het lichaam te verbeteren die, die zowel het lichaam als mening bevorderen en genoeg geest handhaven.

 

 

Omhoog verpakken, aromatherapy is een natuurlijke, rendabele manier om gemeenschappelijke ziekten te behandelen en verbetert ook algemene lichaamswellness. Nochtans, alvorens op aromatherapy in te schepen, raadpleeg een deskundige of medische beroeps. Ook, koop slechts etherische oliën van achtenswaardige verkopers, en nooit mengseloliën zonder een deskundige te raadplegen.