Beste Etherische oliëngids voor de Zomer

June 9, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Beste Etherische oliëngids voor de Zomer
De aankomst van een de zomerdag in ons leven betekent het begin van de zomer. Terwijl wij van de vitaliteit van de zomer genieten, zonneschijn, en plezier, moeten wij ook muggen, zweet, geur, en geïrriteerd gevoel behandelen. Hoe kan de stank van de zomer zonder sociale verbinding, zodat u niet meer bang van insecten te kwetsen worden verwijderd bent, kan dragen borrels en bedekt het gewas wanneer u wilt, en uw stemming wordt verlicht zelfs op een hete dag? Het is mogelijk om de volledige zomer door te brengen hier, en u kon de verbazende manier enkel vinden u nodig hebt.
 
Etherische olieuiteinde 1: dekkings stank

Het is eenvoudiger om in de zomer te zweten. Door etherische oliën te gebruiken, kunt u lichaamsgeur en zweet van de bodem tot de bovenkant van de hand doen. Het heeft een natuurlijke, verleidelijke geur die u gelukkig maakt en u gevoel geactiveerd maakt.

Geadviseerd: Magnolia

U kunt een plons van vers bloemrijk aroma wensen uw lichaam te omvatten en te vermommen stinkt van zweet als u in de verstikkende hitte geplakt bent; vertrouw op me, kan een kleine fles etherische oliegeur de volledige zomer voor iemand met een gevoelige betekenis van geur nieuwe kracht geven.

U kunt een paar dalingen van etherische olie aan een aromatherapy machine of een aromaverspreider toevoegen thuis om de volledige atmosfeer met etherische oliemolecules te overstromen, toestaand het aroma om organisch op het lichaam en het mengsel in één na verloop van tijd te vallen! Me maak niet ongerust als u geen aromatherapy verspreider hebt; een paar dalingen van etherische olie in de wasmachine zullen het etherische olieparfum op de kledingstukken ook verlaten, en de geur zal langer duren.

Maak een nevelfles met een paar dalingen van etherische olie en water alvorens buiten te gaan, en spritz uw kokers en rok/broek de steel verwijdert van een paar keer om van het aroma te verfrissen en te genieten!
 
Etherische olieuiteinde 2: kalmeer zenuwen

Wanneer werkend of bestuderend, de verstikkende hitte u kan ertoe bewegen om nadruk te verliezen, en als u te lang in de airconditioningsruimte blijft, kunt u duizelig worden en neuscongestie ervaren. De intense hitte zal u ook irriteren. Niet alleen kunnen de etherische oliën u de zomeruitputting van de hand doen helpen, maar zij zullen u ook helpen uw slechtgezinde stemming kalmeren.

Geadviseerd: Citroen

Ondanks zijn alomtegenwoordige aanwezigheid in ons leven, houdt de citroen nooit op om ons te verbazen. Het niet alleen heeft een prettige geur, maar het heeft ook antibacteriële en antiviral kenmerken die lang door medische beroeps zijn beschouwd. Het heeft een lichte geur van de citroenschil die u door de zomer koel zal houden.

De mensen die de airconditioner vaak gebruiken zouden een paar dalingen van etherische olie moeten toevoegen om de vochtigheid in hun huizen te verhogen. Ongeacht het gebruiken van aroma verspreider, die kan een paar dalingen van etherische olie een toevoegen aan een pot van water helpen om vochtigheid en parfum te produceren organisch en zacht.
 
Etherische olieuiteinde 3: anti-mug

Als iemand wie geschikt aan mugbeten, ik tot een verscheidenheid van vindingrijke mugafweermiddelen moet periodiek zijn toevlucht nemen om te vermijden bijtend. Altijd op het vooruitzicht voor een veilig en natuurlijk mugafweermiddel. Tot slot realiseerde ik dat de etherische oliën het krachtigste en praktische insektenwerende middel zijn!

Geadviseerd: Pepermunt
 
Combineer eenvoudig de etherische oliën in een nevelfles, spritz de lucht rond u, en het volledige gebied zal met een zacht aroma worden overstroomd. Mug verhinderen bijt en jeukend, spritz wat op uw kleding alvorens het huis te verlaten.