Hebben de Etherische oliën en de Verspreiders Risico's voor Huisdieren?

September 1, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hebben de Etherische oliën en de Verspreiders Risico's voor Huisdieren?
De mensen in de wereld van vandaag worden belast met a great deal, daarom zoeken zij onophoudelijk manieren om hun spanning te verlichten. De etherische oliën worden gemengd volgens hun eisen om spanningen te ontspannen, terwijl de snoezige dieren de capaciteit hebben om binnenselves van mensen te helen. De populariteit van het gebruiken van de verspreiders van de ruimtegeur is geleidelijk aan in de loop van de laatste jaren gegroeid. Ondanks zeer goed-gehouden van het zijn, is er karig en tegenstrijdig wetenschappelijk bewijs van zijn gezondheidsvoordelen. Het is absoluut correct om over de mogelijke gevolgen voor de gezondheid van uw snoezige huisdieren te spreken.

 

Gevaarlijke etherische oliën voor huisdieren

Het is nooit raadzaam om etherische oliën als remedies over de toonbank voor vlooien of huidziekten te gebruiken toe te schrijven aan de grote verschillen in concentratie en zuiverheid van deze substanties. De meerderheid van etherische oliën is gekend uiterst gevaarlijk om aan dieren, met inbegrip van bekende mengelingen zoals de olie van de theeboom te zijn, wintergreen, eucalyptusolie, kaneel, citrusvrucht, pepermunt, pijnboom, en kananga-olie. Het is belangrijk om te herinneren dat de hoektanden en felines keener ver betekenissen van geur hebben dan mensen. Met andere woorden, terwijl uw geur aan u licht kan lijken, kan uw huisdier het hard vinden om te dragen.

 

Hoe te verzekeren als de geur geschikt is

  • Als u over dit ongerust gemaakt bent, plaats uw verspreider van de huisgeur in een plaats geen dietot uw huisdier kan toegang hebben. Bovendien, kunt u uw dierenarts vragen om te verduidelijken dat specifieke fragrances u gebruikt voor uw „vrienden“ veilig zijn. Een andere optie is een slimme verspreider van betere kwaliteit dat u de de aromaemissie of intensiteit kunt gemakkelijk controleren. U kunt bepalen of de geurconcentratie voor uw bontvrienden dientengevolge aangewezen is. Nochtans, blijf vanaf het gebruiken van om het even welke etherische oliën of geurmachines als uw huisdier astma heeft. Eenvoudig besloten, zouden de verspreiders en de etherische oliën niet dichtbij dieren moeten worden gebruikt die ademhalingskwesties hebben.
  • Het is best om uw verspreider in een ruimte van uw huis te plaatsen waar uw bontvrienden niet tot het kunnen gemakkelijk toegang hebben en niet daar voor een langdurige periode zullen zijn. Vermijd gebruikend de automaten van de luchtverfrissing dichtbij uw voedsel voor huisdieren of het vastzetten. De de huisverspreiders en etherische oliën zouden in een plaats moeten worden gehandhaafd die uw huisdier verhindert hen over te kloppen.
  • Houd uw huis goed-geventileerd. Plaats een regelmatig het werk programma voor uw geurverspreider; weggaand wordt het onophoudelijk niet geadviseerd. Bovendien, herinner me om het venster te openen zodat de verse lucht kan binnengaan.
  • Gezette etherische oliën weg. De veiligste plaats om alle etherische oliën te houden is in een gesloten kabinet dat uit het bereik van uw huisdier is. Sommige dieren kunnen om te onderzoeken door verleidelijke geuren worden getrokken, die tot een gevaarlijk het proeven experiment konden leiden.

 

Samenvattend, voor huisdieren die, meer risico's houden dat verbonden aan het gebruiken van etherische olie de verspreiders aandacht zouden moeten worden besteed. Maar hoe de gevaren zouden kunnen worden verminderd of worden vermeden? Tevreden altijd houdt de gebruiksvoorzichtigheid wanneer het gebruiken van etherische oliën en aromaverspreiders, en indien nodig, huisdieren uit het gebied of in een andere ruimte. Wij stellen absoluut voorzichtigheid voor alhoewel wij niet helemaal tegen het gebruiken van deze producten adviseren.