ELEKTRISCHE GEURverspreiders - WELKE RISICO'S ZIJN ER?

August 11, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over ELEKTRISCHE GEURverspreiders - WELKE RISICO'S ZIJN ER?
 
De aromaverspreiders worden over het algemeen gedacht van als nuttige toevoegingen aan om het even welke situatie. Nochtans, nog worden sommige veiligheidskwesties getoond op nieuws. Dit kan sommige mensen ertoe aanzetten om zich af te vragen of het veilig is om de elektrische verspreiders van de geurolie te gebruiken.
 
Dit artikel behandelt de veiligheidszorgen u zich van bewust zou moeten zijn. Er zijn niet veel van hen, en bevestigen van hen is gemakkelijk. Hier verstrekken wij ook sommige snelle en gemakkelijke uiteinden. Zo krijg het gaan.
 
 

Veiligheidsrisico's met elektrische verspreiders

 
De belangrijkste veiligheidszorgen met elektrische etherische olieverspreiders zijn dan, wat zijn zij? De meerderheid van ondervraagden schrijft specifiek etherische oliën of aroma geen oliën aan hun veiligheidszorgen toe. Het onderzoek heeft eigenlijk aangetoond dat deze oliën heel wat gezondheidsvoordelen hebben.
 
De veiligheidszorgen worden typisch uitgebracht met de machine zelf. Om het even welke verspreidingsmethode die hitte inhouden of een open vlam het risico heeft om een brand te beginnen, en goedkope verspreiders zijn naar voren gebogen aan analyse.
 
De elektrische verspreiders die reservoirs voor zowel water als etherische oliën omvatten kunnen extra veiligheidskwesties bespreken. Het gewankelde water binnen de verspreiders zou kunnen de groei aanmoedigen die van bacteriën of andere microben, hen moeilijk maakt bijzonder schoon te houden.
 
 

Uiteinden voor veilig gebruik van verspreider

 
1. Selecteer een gekwalificeerde verspreidermachine - probeer om extra factoren te overwegen alvorens en opterend voor verklaarde punten, eerder dan de verspreiders die te kopen betaalbaar in kosten op de markt. Een aromamachine die hitte of een open vlam gebruikt zou niet moeten worden gekocht (en zo het risico van brandwonden dragen). Die verspreiders met koele mist die technologieën (b.v. nebulization van de luchtpomp, ultrasone atomisering) maakt kunnen in deze factor veiliger zijn. Als u een goedkope maar toch betrouwbare verspreider wilt krijgen, denk over een rietverspreider.
 
2. Handhaaf een schone fles – de verspreider zal komt met een gebruikershandleiding die verklaart hoe te om het reservoir te behandelen. De pijp ervoor zorgen is schoon, zou u het één keer per maand moeten schoonmaken als u het elke dag gebruikt. Het belangrijkste ding, echter, moet uit routine grondig schoonmaken om vorm en bacteriën te verhinderen. Vermijd verlatend water in het reservoir voor lange perioden van tijd.
 
3. Oogst enkel de beste etherische oliën; niet essentieel zijn allen of de geuroliën gecreeerde gelijke. Talrijke producenten voegen synthetische ingrediënten en vullersubstanties aan etherische oliën toe. Maak zorgvuldig om befaamde merken van oliën in plaats daarvan te selecteren dan onbewezen degenen.
 
4. Terwijl het gebruiken, vermijd behandelend de verspreidingsafzet om het risico van oliën te vermijden die en de machines reflowing aantasten. Houdend de machines werkend rechtop en onder een gewone situatie, is onschadelijk binnen aan de delen en blijft een lang levengebruik, die het schadelijke risico voor u verminderen.
 

Samenvattend, het verwarmen kunnen de verspreiders of de bemerkte kaarsen het risico van brand verhogen terwijl de vloeibare verspreiders bacteriën kunnen uitspreiden als gebrek aan het schoonmaken frequentie.
 
De koele verspreiders van het luchtaroma kunnen het grootste alternatief zijn en de minste hoeveelheid onderhoud vereisen. Dit type van verspreiders gebruikt de ruimtelucht zelf eerder dan water of hitte om de zuivere etherische olie door uw volledige huis of plaats van zaken gelijk te verdelen.