Hoe kan de Geur Uw Lasten in het Werk verminderen?

July 21, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe kan de Geur Uw Lasten in het Werk verminderen?
De prettige geuren oefent altijd een significant effect op fysiek en emotioneel welzijn uit. De verschillende binnengeuren hebben verschillende gevolgen voor mensen, en beïnvloeden soms zelfs hun volledige werkende staat. In een vroegere test, het typen kunnen de fouten worden verminderd wanneer de werknemers in milieu het ruiken van lavendel en citroen werken, terwijl de typende die efficiency kan worden verbeterd wanneer de werknemers in een milieu werken met munt en peper wordt bemerkt.
 
Aromatherapy kan helpen negatieve emoties zoals woede, depressie en lage geesten verlichten. Elke dag, zijn wij zo bezig met de dichtbije taak dat het oud neemt om onze takenlijst te voltooien. De muffe lucht en de stapels van administratie hullen ons om en putten ons uit. om onze emoties te verrukken en de saaie lucht te verjagen, misschien kunnen wij de aromamachine op dit ogenblik aanzetten. De prettige geur wordt verspreid van de machine, zodat de atmosfeer en onze emoties ontspannen en gekalmeerd zijn, het slechtgezinde lichaam en de mening wordt gestort, en de gedachten worden geconcentreerd en geconcentreerd.
 
Vooral na de lunch kunnen de tijd, de lage geest en de moeheid ons van het werk afleiden. Een adem van duidelijke en levendige geur is nodig om onze geesten te activeren en onze meningen te bevorderen. De geuroliën zoals citroen, munt of gember kunnen zich onmiddellijk verfrissen en reenergize u, enkel als een kop van koffie. Bovendien zijn de geatomiseerde etherische oliedeeltjes ook efficiënt in het verbieden bacteriën en de virussen in de lucht, vooral in de winter wanneer het koud is en binnenventilatie is ontoereikend.
 
In de vroege aromatherapy uitdrukking van Japan, geleidelijk aan werd een deel van hun dagelijks werkmilieu. Zij zullen een verspreidermachine op het bureau zetten. Voorts keurt het ontwerp van de conferentieruimte ook de decoratie met geurverspreiders goed, die de collectieve cultuur en de stijl benadrukken, de de het merkindruk en erkenning van de klant in klantenmededeling kunnen verdiepen, en een emotionele band bouwen door geur.
 
Om omhoog te verpakken, zijn de werkbelastingslasten alomtegenwoordig onder ambtenaren. Om spanning te verlichten, kunnen wij geurmachines gebruiken. Een comfortabele werkende atmosfeer is niet meer een luxe, maar een noodzaak.