Hoe verhoogt het Winkelcomplex Opbrengst?

July 29, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe verhoogt het Winkelcomplex Opbrengst?

 

De bron van opbrengst voor winkelcomplexxen is nauw verwant aan klantenverkeer en behoudtijd. De studies hebben aangetoond dat de mensen voor geuren gevoelig zijn, en de prettige aroma's maken altijd mensen treuzelen. Door de juiste geur en plaats op het juiste moment toe te passen, kunt u inkomen verbeteren terwijl ook het verbeteren van het beeld van klanten van uw merk. Het aroma zal winkelen in de wandelgalerij voor bezoekers plezieriger maken.

 


Het kan stijgen blijven stilstaan tijd en aankoop aandachtig naast het aantrekken van meer klanten naar supermarkt. De meeste die winkelcomplexxen hebben geursystemen rond de ingang, het de dienstbureau, en de hal worden geïnstalleerd, waar de bezoekers neigen om onplezierige geuren te verlaten. De geurmachines zijn de meest efficiënte manier om slechte geuren te verwijderen, en de klanten die buiten de ondernemingen lopen zullen aan de geur worden getrokken. Als resultaat van hun stijgen blijf stilstaan tijd, kunnen hun merkbehoud en inkomen verbeteren.

 

 

SCENTA ADVISEERT HVAC-GEURmachines. bekijk waarom zij geschikt zijn:

 

1. HVAC-de geurmachines kunnen boven regelbare plafonds worden verborgen, om binnenlandse stijl te ontmoeten. 1. De omvangrijke en onaantrekkelijke verschijning van een blootgestelde verspreider beïnvloedt de binnenlandse schoonheid.
2. HVAC-de verspreidermachines met een grotere capaciteitsfles kunnen 7000m3+ via luchtleiding behandelen en geuren verspreiden aan elke hoek. 2. De geurdekking zal worden beperkt als zonder HVAC-verbinding.
3. Comfortabeler als resultaat van de gelijke geuren die AC uitzendt. 3. De ongemakkelijke sterke geuren worden gewoonlijk veroorzaakt door ongelijke verspreiding van de deeltjes van de essentilolie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In een toiletdoorgang, kan een aromaverspreider ook worden geïnstalleerd. De bezoekers zouden de geur van een afstand moeten kunnen ruiken als de geurverspreiders dichtbij toiletdeuropeningen worden geplaatst. Omdat de toiletten gewoonlijk minder elektroafzet hebben, zou een aromaverspreider op batterijen een groot alternatief kunnen zijn. Handhaven van een geurige atmosfeer is essentieel voor het verbeteren van cliëntplezier en indruk in een schoon toilet.

 

 

Hier zijn sommige ideeën voor het gebruiken van etherische oliën in het toilet:

 

Citroen: Met het verse en zoete schilaroma, kan het de mening verfrissen en de lucht zuiveren.

Oranje bloesem: Ontspant, elimineert depressie en bezorgdheid, verbetert flatulentie, bevordert spijsvertering, geeft cellen nieuwe kracht, verlicht spanningshoofdpijnen en behandelt slapeloosheid.

 

Jasmijn: Ontspannend uw emotie, die bezorgdheid verlichten, die rustgevende slaap bevorderen.

 


Het installeren van een geurverspreider op batterijen in de lift zou ook een prachtig alternatief kunnen zijn als de begroting toestaat. Nochtans, moet het gebied worden overwogen. In de meeste omstandigheden, zal een compacte aan de muur bevestigde aromaverspreider met een dekkingsgebied van 60m2 voldoende zijn om aan de behoeften te voldoen en luchtcirculatie te bevorderen.

 

 

Volgens studies, zelfs kan een spoor van een geur de indrukken van de consument beïnvloeden en het verkoopvolume verbeteren en bezoeken opslaan. Geur de marketing wordt gebruikt door detailhandelaars om verkoop en klantenervaringen te verbeteren.