De dingen die u hebt moeten om van AROMAverspreider op de hoogte zijn

July 14, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De dingen die u hebt moeten om van AROMAverspreider op de hoogte zijn
 
Tegenwoordig, is een comfortabel binnenmilieu met geurervaring een dagelijks vereiste geworden aangezien wij waarschijnlijk zullen het leven van uitstekende kwaliteit nastreven. Er is een buitengewone inzameling van geurproducten op de markt, zoals luchtverfrissingen, rietverspreiders, bemerkte kaarsen, en aromaverspreiders enz. Hoe te om een geschikt geurproduct te kiezen? Misschien moeten wij verscheidene factoren overwegen: de vraag, merk, functie en zijn verschijning.
 
 

1. Gebaseerd op uw daadwerkelijke behoeften

In feite, zijn de duurdere dingen niet altijd beter. Wanneer het kiezen van geurproducten, is het noodzakelijk om terug naar uw behoeften en hun functies te kijken.
 
Volgens het toepassingsgebied en de functionele behoeften, zijn de geurproducten over het algemeen verdeeld in drie types: commercieel, huishouden, en automobieldegenen.

Commercieel gebied die - de geurdekking, consumptie overwegen, of het met afstandsbediening kan zijn, en of het met het HVAC-systeem kan worden verbonden.

Huishoudengebied - houd rekening met het het werk lawaai, of het kan regelmatig werken, en of het gemakkelijk is te werken. Er zijn ook sommige producten die bevochtigen, als aromaluchtbevochtiger kunnen gebruiken, en zelfs decoratieve punten worden om uw huis te verfraaien.

Automobielgebied die - of het synchroon met de auto kan werken overwegen, of het klein en compact is, of het geschikt is te dragen, en of de geur aan het autobinnenland genoeg onschadelijk is.
 
In het algemeen, hebben de traditionele geurproducten bepaalde nadelen:

Luchtverfrissingen - gewoonlijk verspreidt de stevige balsem, hoofdzakelijk op de fysieke vervluchtigingsmanier, goedkoop in prijs, maar kleine waaier en plotseling het duren.
 
Bemerkte kaarsen - een gemeenschappelijk huishoudenproduct, goede metgezel voor nachtlezing. Nochtans, kunnen de open vlammen omringende voorwerpen gemakkelijk aansteken en brandgevaar veroorzaken.

Rietverspreiders - ook een gemeenschappelijk huishoudenproduct. Het wordt gebruikt met parfum en gemakkelijk aan DIY. Nochtans, snel makt het parfum, en ook in klein werkingsgebied en kort geurbehoud vluchtig.

Geurblikken en automaten - de meest gebruikte producten van de ruimtegeur momenteel. Het kan geur regelmatig bespuiten. Nochtans, kan het niet met het HVAC-systeem worden verbonden en heeft een kleine geurdekking. De Fragrancestypes zijn limitted, en de vervanging is ongelegen.
 
Als nieuwer type van geurproduct, kan de machine van de aromaverspreider met etherische olieverspreiding, deze problemen beter oplossen en aan de unieke geurbehoeften van diverse plaatsen voldoen, die uw betere keus kunnen zijn.
 

2. Etherische oliën of geuroliën
Het water of andere etherische oliën zijn niet compatibel met geurmachines. Wegens andere structuren en ontwerpen, zullen sommige machines vereisen zuivere etherische oliën, anders, het atomiserende hoofd worden geblokkeerd, en zelfs zullen ophouden werkend, terwijl anderen vereisen fabrikant geuroliën voorstelt. (Het is een goed idee om met de fabrikant dubbel te controleren alvorens een aankoop te maken.)

 

3. Ongepaste plaatsing
Zodra de etherische oliën zijn geïnstalleerd, moet de geurverspreider recht worden gehouden. Het overhellen, of het omkeren, kan etherische olielekkage en zo schade aan de verspreider veroorzaken!

 

4. Het kiezen van een geschikt geurtype
Ik werd verzonden een reeks van de aanpassing van etherische oliën, natuurlijke installatieessentie die de lucht terwijl ook het verfrissen van de mening fris wordt, toen ik aromaverspreider kocht. Kiezen van uw geschikte etherische olie is ook essentieel; bijvoorbeeld, kan neroli of de lavendel in de slaapkamer worden gebruikt om te kalmeren en te ontspannen, spanningshoofdpijnen te verlichten, en slapeloosheid te behandelen.

 

5. De rangen van de geurintensiteit
Één of andere aromaverspreider heeft diverse intensiteitsrangen om te kiezen van. Als u in een kleine ruimte, zoals een ruimte bent, kunt u de eerste rang gebruiken vermijden krijgend duizelige oorzaak door over--zware geur. De derde rang kan worden gebruikt om geuren in toilet te elimineren! De tweede rang is over het algemeen geschikt voor gebruik in de woonkamer, het bureau, of auto, die het ononderbroken bemerken zonder de atmosfeer de verstrekken te ruïneren. De commerciële aromamachines hebben gewoonlijk meer en hogere rangen om te kiezen van, zodat zij voor hotels en winkelcomplexxen tijdens grote gebeurtenissen geschikt zijn.

 

6. Grootte van aromaverspreiders
U kunt een aromatherapy verwarmer op een gebied van 5 vierkante meters of minder, een automaat van de luchtverfrissing voor een gebied van 30 vierkante meters of minder, een kleine aromaverspreider voor een gebied van 200 vierkante meters of minder, een middelgrote geurautomaat voor een gebied van 300-500 vierkante meter gebruiken. Voor een gebied van 500 vierkante meter of meer, zullen de geurverspreiders groot zijn en kunnen met het HVAC-systeem, ook steun aan het plafond opgehangen en aan de muur bevestigde plaatsing worden verbonden.

 

 

De hierboven vermelde punten zijn gebaseerd op het onderzoek van miljoenen klanten die aromaverspreiders hebben gekocht. Hoop die zij zal helpen om de kennis over aromaverspreider voor zij te verfrissen die zijn bereid om te krijgen!