Welke Aromatherapy voor u kan doen

June 30, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Welke Aromatherapy voor u kan doen

 

Aromatherapy wordt meer en meer vaak gebruikt om alternatieve behandeling en algemeen menselijk welzijn in kuuroorden, yogaklassen, en de ziekenhuizen te bevorderen.

Aromatherapy is de praktijk van het gebruiken van etherische oliën om het lichaam te helpen op diverse manieren helen.

 

 

Gebruik voor aromatherapy

 

De etherische oliën hebben enkel een minimaal effect wanneer alleen gebruikt. Dientengevolge, in aromatherapy, is de eerste stap de diverse oliën te mengen om de ideale olie te creëren. Aromatherapy kan op een verscheidenheid van manieren worden gebruikt nadat de perfecte combinatie, zoals is gecreeerd:

 

1.Massage - Deze behandeling heeft een aantal gezondheid en recreatieve voordelen. De massage is een soort aromatherapy waarin de etherische oliën worden gebruikt om de weefsels van het lichaam te manipuleren.

 

2.Diffusing - omdat de etherische oliën een sterke geur hebben, verspreid hen in de lucht, bij voorkeur in een gecontroleerde atmosfeer.

 

3.Rubbing - het meest fundamentele type van aromatherapy wrijft. Het vereist toepassend manueel etherische oliën op uw huid. Nochtans, vermijd krijgend de oliën in uw ogen of mond, aangezien dit problemen kon veroorzaken. Als u het in uw ogen krijgt, spoel hen snel met overvloed van water.

 

 

De Voordelen van Aromatherapy

 

Aromatherapy wordt meer en meer populair in de behandeling van chronische kwalen zoals artritis omdat aan zijn natuurlijke en niet geneeskrachtige kenmerken. Onder de gemeenschappelijkste voordelen zijn:

 

1.Soothe zenuwen

In de maatschappij van vandaag, zijn de toenemende het leven kosten, de werkloosheid, en de snel veranderende levensstijlen allen belangrijke bronnen van spanning. Aromatherapy helpt om spanning te verlichten door de hersenen te kalmeren en bezorgdheidsniveaus te verminderen. De citroen, de munt, en de lavendel zijn enkele beste etherische oliën voor het verminderen van spanning. De lavendel heeft een kalmerend effect op de menselijke hersenen door bezorgdheid te verminderen.

 

2.Promote slaapkwaliteit

Genoeg Slaap, onder andere, hulp in gewichtsverlies, de groei, en depressie. Aromatherapy bevordert slaap door het circadiaanse ritme terug te stellen, dat het lichaam om natuurlijk toelaat vermoeid en in slaap te voelen. Dit is werkelijk belangrijk voor personen die aan slapeloosheid lijden. Diffuse etherische oliën in de slaapkamer een uur vóór bedtijd. Het verspreiden van etherische oliën in het lichaam staat hen toe rechtstreeks om hun magisch te werken. De lavendel en het sandelhout zijn twee van de meest efficiënte etherische oliën voor het regelen van slaap.

 

3. Versterk immuniteit

De immuniteit verwijst naar de bevoegdheid van het lichaam om besmettingen te bestrijden. Omdat voortdurend aan ziekten wordt blootgesteld, kan het hebben van een zwak immuunsysteem een nachtmerrie zijn. De etherische oliën met schimmeldodende en antibacteriële kwaliteiten, zoals kaneel en citroen, zijn gekend om het immuunsysteem te verbeteren.

 

 

De niveaus van de verhogingsenergie

 

Vele mensen gebruiken stimulansen zoals thee, koffie, en andere dranken om hun geesten op te heffen. Sommige stimulansen, zoals koffie, kunnen schadelijke bijwerkingen, vooral in zwangere vrouwen hebben, naast hoogst verslavend het zijn. Aromatherapy is een natuurlijke techniek om zijn stemming te verbeteren. Vele etherische oliën, zoals kaneel, jasmijn, en theeboom, worden verondersteld om bloedomloop in het lichaam te verbeteren, die zowel het lichaam als mening activeren terwijl het houden van een positieve houding.

 

 

Samenvatten, aromatherapy is een natuurlijke, rendabele techniek om gemeenschappelijke wanorde te genezen terwijl ook het verbeteren van algemene lichamelijke wellness. Nochtans, streef naar raad van een deskundige of medische beroeps vóór aromatherapy begin. Aankoop ook, slechts etherische oliën van betrouwbare handelaars, en nooit mengelingsoliën zonder een beroeps eerst te raadplegen.