Wat zo Goed maakt Hotelzalen ruiken?

May 26, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zo Goed maakt Hotelzalen ruiken?
Hebt u ooit in de hal van een vijfsterrenhotel gelopen en een distinctieve geur geroken? Bent u ooit geërgerd door een toiletgeur? Hebt u ooit een prachtig verblijf herinnerd omdat u gelijkaardig iets rook?
 
Zoals we allen weten, geur wordt de marketing meer en meer populair in de vrije tijd van China en de gastvrijheidsindustrie om hun algemene merkafbeelding te verbeteren. Nochtans, blijven verscheidene hotelvaklieden en personeelsleden zorgen over het gebruik van aromaverspreiders hebben.
Dan waarom me uw vragen geantwoord krijgen niet volgen en?

01 waarom zou een geurverspreider op de hotelhal en andere openbare gebieden moeten worden gebruikt?
De gastvrijheidsindustrie is het ermee eens geweest dat als iemand in een plaats 10 minuten blijft, de geur een indruk op hem zal verlaten. Het is essentieel berekenen hoe te om het algemene gevoel van klanten in de kortste hoeveelheid tijd tevreden te stellen. De houdingen van klanten ten opzichte van de dienst, klasse, en merkbericht kunnen de houdingen van klanten ten opzichte van de dienst, klasse, en merkbericht vermenigvuldigen, dat een positievere evaluatie produceert.
 
02 waarom gebruik een aromaverspreider in uw ruimte of badkamers?
De sleutel tot de goede hoteldienst is het ruimtemilieu, maar moeilijk-aan-krijgen-bevrijden-van geur van nieuwe meubilair en verf in opslag en hotels beïnvloedt de kwaliteit van de hoteldiensten.
De lange klanten van de reizenband uit; wat zij nodig hebben is binnen een comfortabel milieu aan slaap en verblijf. De Aromatherapyproducten kunnen met stemmingsverhoging, spanningshulp, slapeloosheid, moeheidsvermindering, en meer helpen.

03 waarom niet u de geur van uw hotel kunt kiezen?
De hotelgeuren zijn gelijkaardig aan de parfums van vrouwen. De geur het kiest zou op een analyse van zelf-plaatst van uw bedrijf en bij het voldoen aan van de behoeften van uw doelklanten moeten worden gebaseerd. Welk type van klant wilt u aantrekken, en welk soort ervaring wilt u hen van voorzien? Slechts nadat het hotel een vaste greep op het concept heeft van zijn eigen merk kan het met geursuggesties en distributiestrategieën op de proppen komen.
Volgens de hotelindustrie, moet de gekozen geur de het plaatsen kenmerken en de reuksensaties van de groepen van de kernklant kunnen nauwkeurig begrijpen. De reuksensaties van klanten zouden de kenmerken en nauwkeurig door de geur moeten worden gevangen die zij hebben gekozen.
 
Sinds zijn aanvang, heeft SCENTA zich op het ontwerp van de aromaverspreider, geurmerk marketing, binnenluchtzorg, en decoratie als de verspreiderfabrikant van het verbandaroma geconcentreerd. Het heeft actief nieuwe technologie de laatste jaren goedgekeurd, aandringend op productkwaliteit, gebruikend markt koppel terug als gids, constant optimaliserend productstructuur en functies, en ervoor zorgend dat de de merkproducten en technologie de manier in de geurindustrie blijven leiden.

De ervaring van de hotelgeur heeft in een vertrouwelijke en specifieke ervaring die de laatste jaren geëvolueerd, reeds diep in de meningen van consumenten infiltreert en hen toestaat om de kwaliteit van de hoteldiensten tactvol te voelen!

Geur de marketing is als krachtig instrument voor meer merken tot een multidimensionele merkafbeelding te voorschijn komen leiden aangezien de wens van mensen voor het beter leven groeit.